Hillegom

Hillegom
Kerkplein Hillegom

Zoeken in deze blog

zaterdag 2 januari 2010

Gelukkig nieuwjaar!

Allereerst wil ik de lezers van deze blog een gelukkig nieuwjaar wensen!

Het nieuwe jaar begon met het bericht dat Ruud Ackers stopt met Hillegom.Nu. Deze mededeling kwam voor mij totaal onverwacht. Nu moeten we als de wiedeweerga zorgen dat onze site www.hillegomhelemaaltop.nl in dit gat kan springen dat HillegomNu achterlaat. Ondanks dat ik de redeneringen van Ruud begrijp, vind ik het toch zonde dat gestopt wordt met dit succesvolle medium. Zoals hij al aangaf moet je stoppen op het hoogtepunt en zonder enthousiaste voorman zou HillegomNu snel zijn glans verliezen. Ruud, van deze kant bedankt voor wat je de afgelopen 10 jaar hebt gedaan voor en met Hillegom!

Afgelopen 23 december hebben we de kerstsamenzang gehad op het Kerkplein in Hillegom. Ondanks vele problemen vooraf, is het een leuke happening geworden waar toch zo'n 200 man (m/v) op af zijn gekomen. En dat voor een eerste keer!


We hadden minder meezingliedjes dan eerst gepland, maar dit kwam doordat het Saxie Sextet op het laatste moment insprong als muzikale begeleiders. En in een paar dagen tijd kun je niet opeens met een nieuw repertoire komen. Maar er werd mooi gespeeld en het werd zeer gewaardeerd. In de pauzes trad Sandra Wijnhout op met bekende liedjes en dit bleek een mooi intermezzo te zijn tussen de muziek van het sextet (dat af en toe moest opwarmen....want het was behoorlijk koud...).


Al met al een succesvolle avond die opvolging verdiend. We willen op 23 december 2010 weer een kerstsamenzang organiseren!

Aanstaande maandag is weer de nieuwjaarsreceptie van de gemeente en op woensdag de 13e hebben we weer een bijeenkomst over het bloemmozaiek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten