Hillegom

Hillegom
Kerkplein Hillegom

Zoeken in deze blog

donderdag 10 december 2009

Giro d'Italia

Afgelopen maandag naar een bijeenkomst geweest over de Giro d'Italia. Deze bijeenkomst werd gehouden in het gemeentehuis van Oegstgeest en werd bijgewoond door de vertegenwoordigers van de doorkomstgemeenten in deze regio inclusief de hulpdiensten.

Als je het allemaal zo hoort, wordt het een enorme happening. Maar het heeft ook enkele nadelen. De karavaan trekt van Amsterdam/Amstelveen door het Amsterdamse Bos richting Badhoevedorp en vervolgt zijn weg door Hoofddorp en Nieuw-Vennep. Op de N207 aangekomen, gaat de karavaan richting Hillegom.

Rond 12 uur zullen de renners op de kruising van de N207 en N208 zijn. Deze wegen zullen (maximaal) drie uur worden afgesloten. Wat natuurlijk in de bollentijd (de Keukenhof is immers nog open) wel lastig is.

Lastig, maar niet onmogelijk. Met goede communicatie richting inwoners van de streek, bezoekers en touroperators moeten we de uitdagingen aankunnen.

Wij willen rond de Giro wat gaan organiseren op en rond de Carpoolstrook bij de Shellpomp. Hierover zullen we u in de komende maanden verder over informeren.

Vanavond heb ik nog overleg over de komende activiteiten, zoals de samenzang rond de pomp (23 december), het bloemmozaiek (23 en 24 april), de Corsomarkt (23 april), het bevrijdingsconcert (5 mei) en natuurlijk ook over de Giro van 10 mei.

Druk maar wel heel leuk om bij betrokken te zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten